Samen bouwen: je website online in één middag

Je wilt graag snel een goede website,  maar hem laten bouwen is je gewoon te duur.

Bovendien wil je meer kunnen doen dan alleen je webcontent bijhouden: je wilt zoveel mogelijk zelf doen. Je wilt in ieder geval weten hoe je site in elkaar zit, je wilt hem misschien zelf uitbreiden met extra functies, en in ieder geval wil je niet al te afhankelijk zijn van een webdesigner…

… aan de andere kant besef je ook wel dat webdesigner een vak is, en dat het maken van een site nu eenmaal tijd kost. Je hebt misschien mijn cursus hier gezien, maar dat is wellicht ook weer teveel van het goede. Je hoeft niet echt webdesigner te worden: je wilt gewoon één goede website.

Ik heb meer klanten gehad met dit soort wensen, en voor hen heb ik de volgende aanbieding bedacht:

In een één-op-één-workshop van vier uur zetten we samen een website in WordPress op. We maken een afspraak voor een middag, en voor die afspraak regel je op mijn aanwijzingen een goede en betrouwbare hosting. We zetten tijdens de eerste helft van die middag samen een WordPress-website op, en we lopen in sneltreinvaart de basisinstellingen door, zodat alles meteen goed staat en je in principe weet waar alles zit. Daarna leer ik je hoe je zelf pagina’s, teksten en beeldmateriaal toevoegt, en bekijken we jouw wensen voor het design.

Vervolgens ga jij de tweede helft van de middag met de content aan de slag, terwijl ik zoveel mogelijk van jouw wensen voor wat betreft de kleuren, de maten, de lay-out en de functionaliteiten doorvoer.

We bespreken tenslotte jouw verdere wensen voor je website (misschien wil je een webshop eraan koppelen, of andere belangrijke functies), en hoe we doorgaan.

We kijken hoever we in die vier uur gaan komen, maar het is mij vaker gelukt om in die vier uur een website volledig online te krijgen. De kans dat we daarin slagen is het grootst als jij precies weet wat je wilt, de content al klaar hebt liggen, en als het (voorlopig) gaat om een simpele website met niet veel meer dan tekst en beeld, een blog, en een contactformulier.

Je krijgt na de workshop van mij in ieder geval nog één uur nazorg, waarin ik nog wat aanpassingen aan de lay-out kan doen. Voor korte vragen kan je me verder altijd mailen of bellen.

Mocht je meer ondersteuning nodig hebben, dan kijken we wat dat moet zijn, en hoeveel het kost. Maar veel mensen kunnen na dit opstapje heel goed zelf aan de slag, zeker als ze weten dat ze een betrouwbare helpdesk hebben als ze een keer vast komen te zitten.

Deze workshop kost €300 euro. Het mooie is: het gaat om onderwijs ten behoeve van je lopende zaak, dus hoeven we daarvoor geen BTW te betalen (0%).

Meer weten of gelijk een afspraak maken? Neem direct contact op.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail