SEO Optimalisatie

Er zijn meerdere redenen waarom inmiddels ongeveer 25% van ale websites wereldwijd in WordPress zijn gemaakt, maar één is de belangrijkste: WordPress doet het enorm goed in de zoekmachines – Google loves WordPress.

Klokwerk-Design werkt standaard in WordPress, maar vanaf daar gaat het nog niet vanzelf. Om je site ook echt goed te laten scoren moet je de zoekmachines op alle punten laten zien dat onze webcontent relevant is voor bepaalde zoektermen. We moeten de webcontent van onze website helemaal ‘africhten’ naar wat mensen die zoeken naar bepaalde informatie belangrijk vinden.

Daarvoor moeten dus de teksten, de plaatjes, de titels van de website, en de verborgen tags precies laten zien wat onze website zoekers te bieden heeft. Klokwerk-Design weet hoe een WordPress site daarvoor geconfigureerd moet worden. Laat je je website door Klokwerk-Design bouwen, dan besteden we daar vanzelf aandacht aan.

Verder houdt SEO (search engine optimalisation) niet op bij jouw eigen site. De volgende te zetten stap is je site goed aan te laten sluiten bij de sociale media, middels goede en actieve vertegenwoordigingen van je site op de sociale media, die vanaf de website gevoed worden. Dat kan voor een groot deel geautomatiseerd gebeuren.

Een derde stap is ervoor te zorgen dat dat mensen ook via verschillende andere relevante kanalen makkelijk bij jouw site kunnen komen, om zo je merk ook relevanter te maken voor zoekmachines.

Heb je een WordPress-site die op dit gebied achterblijft, dan kan je Klokwerk-Design eens vragen een analyse te maken van je website, en een plan op te stellen om je site beter vindbaar te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.