Meer mogelijk met je website

Verwacht je van jouw website vooral dat mensen er informatie kunnen opvragen, en eventueel een contactformulier in kunnen vullen?

Dan haal je wellicht nog lang niet uit je website wat erin zit.

Een website kan je ook gebruiken om je klanten actief warm te houden, hen zelf met een profiel hun administratie te doen, om zelf je agenda en reserveringen automatisch af te handelen, en tenslotte zelfs om je hele administratie mee te doen.

Een website houdt niet op bij je eigen server

Een website is tegenwoordig voor veel meer zaken bruikbaar dan alleen het voorlichten van bezoekers. Om te beginnen moet je website ook buiten je website actief zijn. Dat kan via een nieuwsbrief en koppeling aan de sociale media. Onmisbaar om bezoekers naar je website te krijgen en vindbaar te worden voor de zoekmachines. Maar er is meer…

Reserveren & afrekenen

Een website kan ook dienen als administratietool met een agenda of kalender, waarin reserveringen gemaakt worden en eventueel worden betaald. Heb je een horecazaak, een kapperszaak of een tandartspraktijk, en kunnen klanten niet online direct in je systeem reserveren? Dan ben je teveel tijd kwijt met telefoons aannemen of formulieren overtikken, en loop je alsnog klanten mis.

Informeer naar de mogelijkheden om dit te regelen in je website. Maar je kan er zelfs nog meer uithalen…

Administratie

Wist je dat het ook mogelijk is je hele klantenadministratie en/of facturering  in je WordPress website af te handelen?

Dan gaat het niet alleen maar om de klantenadministratie en verkopen die je administreert, maar ook over bijvoorbeeld lidmaatschappen met een automatische facturering, het draaien van verschillende overzichten en rapporten voor het volgen van klanten, afgeschermde content voor betalende leden, en gebruikersprofielen waarmee klanten zelf hun klantgegevens aan kunnen passen, en eventueel via de website ook berichten kunnen plaatsen, al dan niet afgeschermd, etc etc.

Er is steeds meer mogelijk online, en voor steeds lagere kosten.

Dus… lid van een organisatie die nog in Exel werkt? Een nieuwe website is echt een mooie kans voor bijvoorbeeld verenigingen om hun administratie op een betaalbare manier te automatiseren.

Benieuwd naar wat ik daarin voor je kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden bij Klokwerk-design.