Helpdesk: hulp bij zelfbouw

Vastgelopen in WordPress, en je kan even hulp gebruiken? Klokwerk trekt je graag weer los!

Zo’n WordPress-site bouwen, dat viel je eigenlijk nog best mee. Je bent er geval aardig in geslaagd een leuke website te bouwen. Maar er zijn een paar dingen die je graag wilt aanpassen om het er echt goed uit te laten zien of te laten werken, en je kan er maar niet achter komen hoe dat moet…

… of erger, je was lekker op dreef, en toen gebeurde er iets wat je tot absolute wanhoop drijft.

… of je keek toevallig op een andere computer in een andere browser naar je eigen site… en tot je schrik ziet het er daar totaal niet uit!

etcetera…

Klokwerk helpt graag zelfbouwers. En dat hoeft niet duur te zijn. Als je kiest voor hulp van Klokwerk dan zullen we een intakegesprek hebben (telefonisch of via Zoom) waarin we kennismaken en kijken naar hoe je site opgebouwd is. Op basis daarvan krijg je een offerte, waarbij de prijs natuurlijk afhangt van het soort hulp dat je nodig hebt. Reken op een instapprijs van €90, maar vaak gaat het om zulke kleine aanpassingen dat het daarbij blijft.

Mensen die eerder klant van mij waren betalen natuurlijk geen instapprijs, want als het goed is ken ik jou en je site al langer.

Meestal betekent jou helpen ook jou leren hoe het klusje geklaard werd, zodat je zelfstandig verder kunt en de truc eventueel opnieuw kan uitvoeren.

En we houden verder contact. Niet iedere vraag hoeft tot een nieuwe factuur te leiden: dat hangt af van de vraag, en indien ergens een prijs aan hangt wordt dit altijd van tevoren aangegeven.

Klinkt goed? Neem gelijk contact op om een afspraak te maken!

Deze pagina delen via de social media of direct via email mag natuurlijk altijd!