Meer over Klokwerk-design

Klokwerk-Design, opgericht in 2005, is een eenmanszaak, gevestigd in Amsterdam. Rechts van deze pagina vind je de contactgegevens.

Werken met Klokwerk-Design aan je website heeft veel voordelen. Omdat Klokwerk-Design een eenmanszaak is krijg je veel persoonlijke aandacht en heb je altijd direct contact.

Voor grotere opdrachten heeft Klokwerk contact met verschillende programmeurs en collega’s. Zo garandeert Klokwerk voor zijn klanten de voordelen van het persoonlijke contact van een eenmanszaak met de expertise en zekerheid van een team.

Klokwerk-Design is betaalbaar, doordat Klokwerk vanuit huis werkt en bovendien goed is in het klein houden van projecten: met weinig moeite valt vaak veel te doen, en dat is goed voor de planning en het budget.

Anno 2016 heeft Klokwerk-Design talloze websites afgeleverd (zie portfolio), en geeft Kees als Klokwerk-Design ook verschillende cursussen in WordPress.

Klokwerk beschikt over een breed netwerk aan creatieve freelancers, it-bedrijven en marketing experts ter aanvulling van zijn diensten indien nodig, zoals Illus Communications en buro Ernst, en heeft een vermelding op Hostingwijzer.nl.

Lees meer over Kees Alders, de man achter Klokwerk-Design.

Neem contact op voor de mogelijkheden.