Over Kees Alders

Kees Alders, de man achter Klokwerk-Design, zet bij zijn werk een brede ervaring in.

Afgestudeerd in theoretische en sociale psychologie heeft hij tien jaar als projectmanager gewerkt voor communicatieprojecten en reorganisaties in de financiële dienstverlening. Ondertussen heeft hij als bestuurslid in de lokale politiek en als secretaris van ondernemingsraden zijn skills als trainer, consultant, en communicatie-expert ontwikkeld.

Klokwerk beseft zodoende als geen ander het belang van een goede planning en communicatie.

Kees zijn passie heeft altijd gelegen bij design, schrijven en geluid. Voor al zijn verschillende projecten op die terreinen maakte hij al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw met groot plezier de websites. In 2006 wordt Klokwerk-Design opgericht: met Klokwerk-Design pakt Kees de kans zijn vaardigheden op verschillende terreinen te combineren.

Daarnaast schrijft Kees, soms onder de naam ‘Klokwerk’, columns over politiek en filosofie voor verschillende fora. Al zijn schrijfsels zijn te vinden op de archiefsite Klokwerk-tekst. In 2018 publiceerde hij zijn eerste boek: ‘De wereld vóór God – Filosofie van de Oudheid’. Verder maakt hij muziek in de art-performers-groep “Postbanaal”.