Onderhoud

Je hebt al een website, maar de partij die hem voor je bouwde is niet meer beschikbaar, of geeft het werk liever uit handen. En dit zelf doen valt je wellicht heel erg tegen – als je het al hebt willen proberen!

In dat geval heb je een betrouwbare partner nodig die je helpt met het onderhoud van je website. Denk aan het draaien van updates, verzorgen van de beveiliging, en het geven van ongevraagd advies over technische en strategische bedreigingen en kansen.

Ook het online zetten van veranderingen en nieuwe content kan iets zijn waar je hulp bij kan gebruiken. Het is daarbij fijn om iemand te hebben voor korte vragen.

Hoe gaat dat bij “eigen klanten”?

Klokwerk-Design geeft deze service bij het bouwen van een website standaard één jaar aan zijn klanten cadeau. Daarna kijken we hoe groot de behoefte aan ondersteuning is, en op basis daarvan stellen we eventueel een servicecontract op. Zo’n servicecontract is altijd maatwerk:

  • soms is zo’n servicecontract helemaal niet nodig – veel klanten leer ik hun site zelf bij te helpen, en die weten mij dan weer te vinden als ze iets nieuws willen,
  • soms is zo’n contract minimaal, en ben je als klant voor €85 per jaar klaar,
  • andere klanten vinden het fijn om zeer regelmatig van de service gebruik te maken, en daarvoor is dan een ruimere vergoeding gepast
  • Het kan ook zijn dat het handiger is een zogenaamde “strippenkaart” te kopen: je koopt dan als klant van tevoren een beperkt aantal ‘uren’ service, en wanneer je belt of mailt met een vraag of verzoek houden we bij hoeveel tijd het gekost is en hoeveel je nog tegoed hebt. Je kan beginnen met een beperkt aantal uren.

En als mijn site door iemand anders is gebouwd?

Wanneer het gaat om een site die niet door Klokwerk-Design gebouwd wordt geldt er een instaptarief van €85,-. Voor dat geld bespreken we de site grondig, analyseren hem op de goede en minder goede punten, kijken wat je wensen zijn. Ik kijk daarvoor je in het dashboard en geef de website een servicebeurt, check de beveiliging, en geef je een analyse van de kansen, zwakheden en bedreigingen van jouw website.

Meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.