Referenties

Anderen over Klokwerk:

Websites:

Via via kwam ik in contact met Kees voor het bouwen van mijn website. Na een aangenaam kennismakingsgesprek zijn we de week erna meteen gestart met het bouwen van mijn website. Elke week hadden we een vast telefonisch contactmoment om de stappen te bespreken. Ik vond het vooral heel fijn dat Kees mij ook elke keer vertelde hoe hij wijzigingen aanbracht aan de website. Zo leerde ik zelf ook hoe dat ik bepaalde aanpassingen kan doen. Inmiddels is mijn website live en ben zeer tevreden over het resultaat! Dank je wel Kees voor de fijne samenwerking!

Susanne Plasschaert, mijnvirtueelassistent.be


Klokwerk-Design heeft onze nieuwe website gebouwd. De samenwerking met Kees Alders is heel fijn, hij luistert en adviseert goed. Het sterkste punt is de service die hij biedt. Buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. Dit is de eerste website die wij samen hebben gebouwd en er zullen er zeker nog meer volgen. 

Sabine Brans, NLC


Kees and I have been working together for a number of years now (since 2010) and I can genuinely say he is an excellent person to work with. Enthusiastic, knowledgeable and dedicated, Kees will not rest until he’s ironed out every last bug. He not only understands the client brief, but proactively thinks ahead throughout the planning and implementation stages, often anticipating needs even before they have been defined.

Fiona Klomp, Illus.be, oa projecten: ABRA, GPMC, E-mission, Spot On.


Met Klokwerk inmiddels twee sites gemaakt. Na een fijne samenwerking van de eerste site was er voor mij geen enkele twijfel om ook de tweede site met Klokwerk te maken. Werken met Klokwerk betekent dat er goed wordt geluisterd naar wat de klant wil, er ruimte is voor ideeën van beide kanten en een enorme flexibiliteit. Kortom; ik kan Klokwerk van harte aanbevelen!

Helen Hissink, Chef’s & Co.


Kees is een vakman, hij wist mijn vormgeving in een goed functionerende website om te toveren, die qua functionaliteiten goed aansluit bij mijn (online) wensen. Kees is flexibel ingesteld, en niet bang voor een snelle deadline. Hij is behulpzaam en staat altijd klaar om vragen tussendoor te beantwoorden. Ik heb heel prettig met hem samengewerkt. Ik ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Marleen Rövekamp, Being You Roadmap


Kees heeft mijn website www.sabine-egberts.nl gebouwd. Hij zat op dat moment aan de andere kant van de wereld maar dat was geen belemmering om alles naar mijn wens – en met de uitstraling die bij mij past – te bouwen. Het resultaat is een mooie en voor mij gebruikersvriendelijke website, en als het nodig is dan biedt Kees de service om me wat uit te leggen of aan te passen. En daar ben ik heel blij mee!

Sabine Egberts, Ca va Bien


Het was prettig om met Kees samen te werken. Hij weet veel van de mogelijkheden met WordPress. Dat merkte ik, omdat hij steeds heel gericht met mij meedacht. Ook heeft hij advies gegeven over de teksten en de vindbaarheid. Omdat hij maatwerk weet te combineren met een goede service, ben ik tevreden met de website die hij heeft gebouwd. En fijn dat ik nu nog bij hem terecht kan.

Jasper Erkens, Therapeut


Kees combines creative powers with management skills, together with his great enthousiasm and focus on result. He is a talented author with a startling approach. All together it makes him one of the most reliable business partners i know.

Danny van Leeuwen, Atelier 100 – samenwerking in oa project Vluchtelingen Haarlem.


Cursus:

Kees is een prettige docent; rustig, verstand van zaken en een rots in de branding als je het even niet ziet zitten. Met al mijn vragen en problemen kon ik bij hem terecht, zowel in de les als per mail. Dat gaf mij een prettig gevoel en het vertrouwen dat het goed kwam.

Marjon Hinsen, ‘Warme Momenten’


Zeer uitgebreide cursus met genoeg aandacht voor alle onderwerpen. Ik ben er zeker wijzer van geworden en heb nu echt het idee dat ik kan beginnen met het maken van websites.

Sabrina van Wees, account executive at vandenbusken – branding & dialogue marketing


De cursus is compact en vraagt aandacht en tijd, ook buiten de lessen om. Maar dat is goed, tenslotte wil je zelf een site kunnen bouwen in 6 middagen. Ik heb in deze periode een hoop (bij)geleerd en kan nu bijvoorbeeld zelf een bestaand thema aanpassen aan mijn persoonlijke wensen. En dat is precies wat ik wilde bereiken!

Marleen Luiten