Portfolio

Hieronder een greep uit de portfolio van Klokwerk-Design:
Enkele uitgebreide ledensites, webshops, en meer simpele websites.

Zie hier voor enkele referenties.


Lucky CrumbsLucky Crumbs

Visueel opvallende webshop voor een internationale start-up voor de export van stroopwafels, deels ten behoeve van de Johan Cruijff Foundation.

https://lucky-crumbs.com

ABRAABRA

Uitgebreide ledensite, met een ledenadministratie en facturatiesysteem in de backend. Betalende leden krijgen automatisch toegang tot een afgeschermd deel van de site. Ook is er een evenementenplanner in de site ondergebracht, met een reserveringssysteem. De nieuwsbrief-functie is daar weer aan gekoppeld. Een site en administratiesysteem in één.

https://abra-relocation.com/

StadsboekwinkelStadsboekwinkel

Klassieke webshop voor een leuke boekwinkel in Amsterdam Centrum.

https://stadsboekwinkel.nl

LiviusLivius

Website voor het boeken van cursussen en reizen over historische onderwerpen. Achter de website zit een reserveringssysteem met voorraadbeheer en administratie voor inschrijvingen.

https://livius.nl

Illus Communications Illus Communications

Een simpele maar visueel sterke site voor Illus Communications. De portfolio is voorzien van een swipe-functie (mobile first)

https://www.illuscommunications.com/

TACAmsterdamTACAmsterdam

Ledensite: Bij het Therapeutisch Activiteitencentrum Amsterdam zijn ongeveer 100 leden aangesloten die via de site bloggen, hun profiel bijwerken, activiteiten plannen en publiceren in de kalender, ruimtes boeken bij de eigenaar, en hun lidmaatschap plus geboekte ruimtes afrekenen.

https://tacamsterdam.nl

Spot OnSpot On

Een Business-Boost site met reserveringsysteem voor workshops.

https://spoton.enterprises/

Party ArtsParty Arts

Apart: de vrolijke doch zakelijke site van Party Arts, acteurs voor bedrijfsfeesten. Op deze pagina’s zijn veel interactieve visuals neergezet om het geheel een feestelijke uitstraling te geven.

https://partyarts.nl/

247 Metaal Online247 Metaal Online

Webshop met berekeningsmodule voor de verkoop van op maat gezaagd metaal en staal.

https://247metaalonline.nl

Arianne van GalenArianne van Galen

Arianne begeleidt ondernemers, koppels en mensen middels individuele sessies en groepstrajecten. Mensen volgen haar via haar goed lopende blog, en kunnen sessies boeken via de site.

https://ariannevangalen.nl

Tibet Support Groep / TibetwinkelTibet Support Groep / Tibetwinkel

Een blogsite over Tibet met daaraan een webshop. Er is een nieuwsbrief geïntegreerd, evenals de mogelijkheid voor het online verkopen van muziek.

https://tibet.nu

Mel Knows Where To GoMel Knows Where To Go

Een site voor Evenementen en Hotspots, met een evenementenzoeker en hotspots geïntegreerd in Google maps. De site is helemaal gericht op promotie via de sociale media. Google ads is geïntegreerd.

https://melknowswheretogo.nl/

PostbanaalPostbanaal

Postbanaal is een Amsterdams/Haarlems kunstenaarscollectief, en zocht naar een aansprekende site om haar laatste projecten op aan te kondigen, en via de site naar de sociale media te promoten.

https://postbanaal.nl/