Portfolio

Hieronder een greep uit de portfolio van Klokwerk-Design:
Enkele uitgebreide ledensites, webshops, en meer simpele websites.

Zie hier voor enkele referenties.


NLC - the Healthtech Venture BuilderNLC - the Healthtech Venture Builder

NLC heeft een visueel aantrekkelijke website waarin de klanten ('ventures') een eigen pagina hebben, welke gekoppeld is aan partnerprofielen en team members. Samen met vacatures, testimonials en de nieuwsbrief zijn deze elementen makkelijk te bedienen via een dashboard op maat.

https://nlc.nl

ABRAABRA

ABRA kreeg van Klokwerk-Design een uitgebreide ledensite, met een ledenadministratie en factuursysteem in de backend. Betalende leden krijgen automatisch toegang tot een afgeschermd deel van de site. Ook is er een evenementenplanner in de site ondergebracht, met een reserveringssysteem. De nieuwsbrief-functie is daar weer aan gekoppeld. Een site en administratiesysteem in één.

https://abra-relocation.com/

Illus Communications Illus Communications

Een simpele maar visueel sterke site voor Illus Communications. De portfolio is voorzien van een swipe-functie (mobile first)

https://www.illuscommunications.com/

TACAmsterdamTACAmsterdam

Ledensite: Bij het Therapeutisch Activiteitencentrum Amsterdam zijn ongeveer 100 leden aangesloten die via de site bloggen, hun profiel bijwerken, activiteiten plannen en publiceren in de kalender, ruimtes boeken bij de eigenaar, en hun lidmaatschap plus geboekte ruimtes afrekenen.

https://tacamsterdam.nl

Spot OnSpot On

Een Business-Boost site met reserveringsysteem voor workshops.

https://spoton.enterprises/

Party ArtsParty Arts

Apart: de vrolijke doch zakelijke site van Party Arts, acteurs voor bedrijfsfeesten. Op deze pagina’s zijn veel interactieve visuals neergezet om het geheel een feestelijke uitstraling te geven.

https://partyarts.nl/

Arianne van GalenArianne van Galen

Arianne begeleidt ondernemers, koppels en mensen middels individuele sessies en groepstrajecten. Mensen volgen haar via haar goed lopende blog, en kunnen sessies boeken via de site.

https://ariannevangalen.nl

Tibet Support Groep / TibetwinkelTibet Support Groep / Tibetwinkel

Een blogsite over Tibet met daaraan een webshop. Er is een nieuwsbrief geïntegreerd, evenals de mogelijkheid voor het online verkopen van muziek.

https://tibet.nu

Mel Knows Where To GoMel Knows Where To Go

Een site voor Evenementen en Hotspots, met een evenementenzoeker en hotspots geïntegreerd in Google maps. De site is helemaal gericht op promotie via de sociale media. Google ads is geïntegreerd.

https://melknowswheretogo.nl/

PostbanaalPostbanaal

Postbanaal is een Amsterdams/Haarlems kunstenaarscollectief, en zocht naar een aansprekende site om haar laatste projecten op aan te kondigen, en via de site naar de sociale media te promoten.

https://postbanaal.nl/

E-mission.euE-mission.eu

Een strakke zakelijke website met veel beeldmateriaal, en een keuzemenu in taartpuntmodel.

http://www.e-mission.eu