Portfolio

Hieronder een greep uit de portfolio van Klokwerk-design:
Enkele uitgebreide ledensites, webshops, en meer simpele websites.


NLC - the Healthtech Venture BuilderNLC - the Healthtech Venture Builder

NLC heeft een visueel aantrekkelijke website waarin de klanten ('ventures') een eigen pagina hebben, welke gekoppeld is aan partnerprofielen en team members. Samen met vacatures, testimonials en de nieuwsbrief zijn deze elementen makkelijk te bedienen via een dashboard op maat.

https://nlc.nl

Ontdek Jouw VerhaalOntdek Jouw Verhaal

De Nederlandse Genealogische Vereniging zocht een nieuwe gedragen huisstijl voor haar vereniging met 8.000 leden. Alle leden hebben een eigen profiel, dat rechtstreeks gekoppeld is aan de ledenadministratie en de contributie-administratie. Met een sterk aangepast dashboard, waarin de redacteuren van de meer dan 30 afdelingen hun eigen deel van de website bijhouden, en vele interactieve functies, is deze site een toonbeeld van wat tegenwoordig anno 2017 allemaal in Wordpress kan. Klokwerk-design trad in dit project op als webdesigner, opleider én projectleider.

https://ontdekjouwverhaal.nl

TACAmsterdamTACAmsterdam

Ledensite: Bij het Therapeutisch Activiteitencentrum Amsterdam zijn ongeveer 100 leden aangesloten die via de site bloggen, hun profiel bijwerken, activiteiten plannen en publiceren in de kalender, ruimtes boeken bij de eigenaar, en hun lidmaatschap plus geboekte ruimtes afrekenen.

https://tacamsterdam.nl

Kincaid TradingKincaid Trading

Een simpele maar visueel sterke site voor Kincaid Trading Company.

https://kincaid.eu/

Arianne van GalenArianne van Galen

Arianne begeleidt ondernemers, koppels en mensen middels individuele sessies en groepstrajecten. Mensen volgen haar via haar goed lopende blog, en kunnen sessies boeken via de site.

https://ariannevangalen.nl

Party ArtsParty Arts

Apart: de vrolijke doch zakelijke site van Party Arts, acteurs voor bedrijfsfeesten. Op deze pagina’s zijn veel interactieve visuals neergezet om het geheel een feestelijke uitstraling te geven.

https://partyarts.nl/

Mel Knows Where To GoMel Knows Where To Go

Een site voor Evenementen en Hotspots, met een evenementenzoeker en hotspots geïntegreerd in Google maps. De site is helemaal gericht op promotie via de sociale media. Google ads is geïntegreerd.

https://melknowswheretogo.nl/

Marlies DinjensMarlies Dinjens

Mooi en simpel: een site met blog en Twitterfeed. Marlies wist precies wat ze wilde, en we hebben haar site op haar aanwijzingen samen in één middag gebouwd en online gezet.

http://marliesdinjens.nl/

ABRAABRA

ABRA kreeg van Klokwerk-Design een uitgebreide ledensite, met een ledenadministratie en factuursysteem in de backend. Betalende leden krijgen automatisch toegang tot een afgeschermd deel van de site. Ook is er een evenementenplanner in de site ondergebracht, met een reserveringssysteem. De nieuwsbrief-functie is daar weer aan gekoppeld. Een site en administratiesysteem in één.

https://abra-relocation.com/

Spot OnSpot On

Een Business-Boost site met reserveringsysteem voor workshops.

https://spoton.enterprises/

Tibet Support Groep / TibetwinkelTibet Support Groep / Tibetwinkel

Een blogsite over Tibet met daaraan een webshop. Er is een nieuwsbrief geïntegreerd, evenals de mogelijkheid voor het online verkopen van muziek.

https://tibet.nu

PostbanaalPostbanaal

Postbanaal is een Amsterdams/Haarlems kunstenaarscollectief, en zocht naar een aansprekende site om haar laatste projecten op aan te kondigen, en via de site naar de sociale media te promoten.

https://postbanaal.nl/

GPMCGPMC

Een zakelijke, maar sterke visuele site van GPMC: General, Project and Maritime Consultancy.

https://gpmc.be/

E-mission.euE-mission.eu

Een strakke zakelijke website met veel beeldmateriaal, en een keuzemenu in taartpuntmodel.

http://www.e-mission.eu

Vluchtelingen HaarlemVluchtelingen Haarlem

Een communitysite voor een vluchtelingenorganisatie: vrijwilligers kunnen zelf een profiel aanmaken en evenementen voor vluchtelingen plannen (project is inmiddels gestopt).

https://vluchtelingenhaarlem.nl

Ensemble Olé GuapaEnsemble Olé Guapa

Website voor een ensemble inclusief muziekspeler

http://ensembleoleguapa.nl/
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail