Webteksten

Een goede webtekst schrijven is nog niet zo eenvoudig. Schrijven voor het scherm en een bezoeker is heel wat anders dan het schrijven van artikelen, boeken en toespraken. Er komen andere regels bij kijken om bezoekers te trekken, ze vast te houden op jouw website, en door te laten klikken.

Daarbij lezen de Google-robots de teksten mee. Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je de juiste keywords op de juiste plek hebt staan, en je optimaal gebruik maakt van de aansluiting van je website op Google.

Klokwerk levert iedere website SEO geoptimaliseerd af: de juiste teksten kunnen daarbij enorm helpen bij de vindbaarheid.

Op een standaard webpagina staan voor de leesbaarheid maximaal 350 woorden. Webteksten laten schrijven kost €70,- per pagina. Voor klanten die een website en/of meerdere teksten afnemen daalt de prijs naar €35,- per pagina.

Langere artikelen, of zogenaamde landingspagina’s waarin in een idee of product gepitched wordt, tellen maximaal 900 woorden en zijn te bestellen voor €150 per pagina.

Klokwerk schrijft naast webteksten ook veelvuldig op verschillende fora. Een inhoudelijk artikel schrijven is hem dus wel toevertrouwd.

Wat ook kan is dat je de teksten voor je website zelf schrijft, maar dat Klokwerk een eindredactie hierover doet, zodat je teksten scherper worden voor de lezer en de zoekmachines. Prijzen hiervoor gaan in overleg.