Een webshop

Klokwerk-Design kan ook een webshop voor je bouwen!

Een webshop is natuurlijk een andere tak van sport dan een “gewone” website. Er komen veel extra functionaliteiten bij kijken, zoals een connectie met je bank, modules voor het beheer van je voorraad en modules voor de prijsberekening, inclusief tijdelijke kortingen, BTW en verzendkosten, afhankelijk van wat de klant en jij invoeren.

Klokwerk helpt je met het opzetten van al deze zaken – inclusief het zoeken van een goede payment-provider. Een hele zorg minder.

Een webshop is een technische uitbreiding van de site zoals beschreven wordt in het aanbod voor een basissite. Klokwerk bouwt deze webshop voor je voor €1500,- in totaal: website inclusief shop. Er gelden daarvoor dezelfde begrenzingen en voorwaarden als bij de basiswebsite. De uitbreiding bestaat uit bovenstaande modules.

Extra modules zijn ook mogelijk, zoals follow-up emails na de aankoop, het maken van evenementen of afspraken in een agenda, het verkopen van (digitale) kaartjes, een functie die het uitdraaien van fysieke bonnen mogelijk maakt na aankoop etc.

Zin in? Neem contact op en maak een afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen!